free portfolio web templates

Reportaže na đakovačkom radiju "Tranzistor.hr"

Dragi Novaljci i mještani okolnih naselja,

pozivam vas da se u ovim uvjetima smanjenih društvenih kontakata, svojim prilozima angažirate kao pravi novinari.

Od prošle godine se intenzivno družim s internetskim radiom “tranzistor.hr” koji stalno vrti dobru glazbu na linku http://live.tranzistor.hr. Radio je smješten u Đakovu, dostupan na cijelom svijetu i potpuno siguran od vijesti.

U suradnji s njima svakoga dana objavljujem kratku fotoreportažu s neke hrvatske ili evropske lokacije. Ovdje su tri primjera:

http://tranzistor.hr/zeljeznicka-stanica-matulji/

http://tranzistor.hr/radio-kod-kuce/

http://tranzistor.hr/bruxelles-atomium/

S obzirom da po facebook grupama i osobnim accountima možemo naći mnogo vaših lijepih fotografija i sjećanja na Pag, pozivam vas da za naše prijatelje u Đakovu odaberete neke sadržaje koje smatrate zanimljivima i lijepima, a koji se tiču vaše sadašnje, krizne svakodnevice, ili vaših uspomena, ili povijesti Novalje. Svakako pozivam i uvažene članove Matice Hrvatske iz Novalje da odaberu poneki od svojih vrijednih sadržaja, inače objavljivanih na facebooku.

Netko će možda snimiti šparoge koje je nabrao uz svoju ogradu, netko didovu smokvu, netko staru fotografiju - evo, dat ću vam primjer nekih fotografija Novalje koje sam “ukrao” pomažući radu Muzeja.

Stare razglednice Novalje

Kako poslati sadržaj?

Uz svoje fotografske priloge možete napisati i nekoliko rečenica svojih sjećanja, opisati svoje doživljaje ili nas uputiti na povijesne činjenice.

Najbolje priloge ću objaviti kao zasebne dnevne reportaže, a ostale kao zbirne članke s više priloga. Obratite pažnju i na tehničku kvalitetu fotografija, tj. pazite da su istaknuti motivi oštri i što pravilnije osvijetljeni.

Prvi će prilozi biti objavljeni u ponedjeljak, 30. ožujka.

Materijale šaljite na e-mail pomoc@ppnovalja.net i u subject, molim vas, stavite znak “smiley” :) - da bi odmah bilo jasno da ne tražite pomoć.

Srdačno, Tvrtko.

Psihološka pomoć:

Tel.: 091 577 6411

e-mail:

pomoc@ppnovalja.net

Stožer civilne zaštite:

Tel. pon. - pet. 7:00-15:00:
053 661 080

e-mail:

ured.gradonacelnika@novalja.hr
gradonacelnik@novalja.hr